
Cantaloupe-Granita
oppskrift på en enkel og smakfull cantaloupe granita perfekt for varme sommerdager. lær hvordan du lager en forfriskende melonbasert dessert hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1. 1. 2 kopper grovhakket cantaloupe (fra 1/2 melon, uten frø)
- 2. 1/4 kopp sukker, eller etter smak
- 3. 1/2 spiseskje fersk sitronsaft, eller etter smak
- 4. 1 kopp isbiter
Fremgangsmåte
- 11. Kjør alle ingrediensene i en blender til en jevn puré, hell deretter over i en metallform på 13 x 9 tommer og frys til blandingen blir en fast isklump, minst 40 minutter. Rør opp med en gaffel og server i avkjølte glass.
- 22. Kjør alle ingrediensene i en blender til en jevn puré, hell deretter over i en metallform på 13 x 9 tommer og frys til blandingen blir en fast isklump, minst 40 minutter. Rør opp med en gaffel og server i avkjølte glass.



