Brisket Hash

Brisket Hash

oppskrift på brisket hash som er perfekt for en næringsrik frokost eller lunsj. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 2. 2 store Idaho-poteter, i 1/4-tommers terninger
  • 3. 2 store søtpoteter, i 1/4-tommers terninger
  • 4. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 5. 4 hvitløksfedd, tynne skiver
  • 6. 4 grønne løk, tynne skiver
  • 7. 1 spansk løk, i 1/4-tommers terninger
  • 8. 1/2 teskje paprika
  • 9. En klype cayennepepper
  • 10. 450 gram rester av kokt storfekjøttbryst, grovt hakket, pluss 1/4 til 1/2 kopp bruseddsaft

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp vegetabilsk olivenolje i en stor kjele over høy varme. Kok Idaho- og søtpotetene til de begynner å få litt farge, omtrent 10 minutter. Krydre med kosher-salt under kokingen. Skru ned varmen til middels og tilsett hvitløk, grønn løk, spansk løk, paprika og cayenne, og kok i ytterligere 10 minutter. Tilsett brisket og noe av braseringsvæsken, og skrap bunnen av pannen med en tresleiv. Tilsett mer braseringsvæske hvis pannen virker tørr, og la det småkoke for å blette alle ingrediensene sammen. Krydre etter smak. Server med et stekt egg på toppen og en side av Texas-toast!