Rømme- og gressløkmosede poteter

Rømme- og gressløkmosede poteter

oppskrift på kremete og smakfulle potetmos med rømme og gressløk, perfekt som tilbehør til enhver anledning. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 pund Yukon Gold-poteter, skrelte og delt i fire
  • 1/2 kopp melk
  • 1/2 kopp rømme
  • 1/4 kopp hakket frisk gressløk
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Legg potetene i en stor kjele med nok vann til å dekke bunnen og opp til 2 tommer. Kok opp, og la det koke i 20 til 25 minutter, til de er møre når du stikker en gaffel i dem. Sil av vannet, og mos potetene. Bland inn melken med en potetmoser eller en elektrisk mikser til det blir luftig. Rør inn rømme og gressløk, og smak til med salt og pepper.