Lambburgere

Lambburgere

oppskrift på deilige lamb burgers som er perfekte for en smakfull middag. enkel å lage og full av smak. prøv vår oppskrift i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund kjøttdeig av lam
  • 1 kvist rosmarin på 4 tommer, hakket
  • 4 kvister timian, hakket
  • 1 spiseskje hvitløkskrydder
  • 1 klype salt
  • 1 klype nykvernet svart pepper
  • 3 spiseskjeer majones
  • 1 spiseskje Dijon-sennep
  • 4 hamburgerbrød, delt og ristet
  • 4 tykke skiver tomat
  • 1 kopp babybladsalat

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm grillen til middels varme og pensle risten lett med olje.
  2. 2Bland grundig sammen kjøttdeig av lam, rosmarin, timian, hvitløkspulver, salt og pepper i en bolle; form til 4 burgere.
  3. 3Kok burgerne til de begynner å bli faste, varme og litt rosa i midten, omtrent 5 minutter på hver side. En hurtigtermometer som settes inn i midten bør vise 60 grader Celsius (140 grader Fahrenheit). Alternativt kan du koke burgerne til ønsket stekegrad. La burgerne hvile mens du setter sammen tilbehøret.
  4. 4Bland majones og sennep i en liten bolle; smør 1 spiseskje av blandingen på den ene siden av hver bolle. Legg en burger på hver bolle og topp med tomat og grønnsaker. Legg den andre bollehvelvingen over for å servere.