Lambburgere
oppskrift på deilige lamb burgers som er perfekte for en smakfull middag. enkel å lage og full av smak. prøv vår oppskrift i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund kjøttdeig av lam
- 1 kvist rosmarin på 4 tommer, hakket
- 4 kvister timian, hakket
- 1 spiseskje hvitløkskrydder
- 1 klype salt
- 1 klype nykvernet svart pepper
- 3 spiseskjeer majones
- 1 spiseskje Dijon-sennep
- 4 hamburgerbrød, delt og ristet
- 4 tykke skiver tomat
- 1 kopp babybladsalat
Fremgangsmåte
- 1Forvarm grillen til middels varme og pensle risten lett med olje.
- 2Bland grundig sammen kjøttdeig av lam, rosmarin, timian, hvitløkspulver, salt og pepper i en bolle; form til 4 burgere.
- 3Kok burgerne til de begynner å bli faste, varme og litt rosa i midten, omtrent 5 minutter på hver side. En hurtigtermometer som settes inn i midten bør vise 60 grader Celsius (140 grader Fahrenheit). Alternativt kan du koke burgerne til ønsket stekegrad. La burgerne hvile mens du setter sammen tilbehøret.
- 4Bland majones og sennep i en liten bolle; smør 1 spiseskje av blandingen på den ene siden av hver bolle. Legg en burger på hver bolle og topp med tomat og grønnsaker. Legg den andre bollehvelvingen over for å servere.