
Kylling Papadoris
Lær hvordan du lager chicken papadoris, en deilig og smakfull rett perfekt for enhver anledning. En enkel oppskrift med trinn for trinn instrukser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/4 kopp pinjekjerner
- 1/4 kopp smør
- 900 gram skinn- og benfri kyllingbryst, skåret i bitestore biter
- 1 løk, hakket
- 4 fedd hvitløk, finhakket
- 2 spiseskjeer soyasaus
- 1 boks (400 ml) usøtet kokosmelk
- 1 ½ teskje paprika
- ¼ teskje malt spisskummen
- 1 teskje karri pulver
- 2 teskjeer maisstivelse
- ¼ kopp kaldt vann
Fremgangsmåte
- 1Varm opp en stekepanne over middels høy varme. Tilsett pinjekjerner, og kok under omrøring ofte, til de er jevnt ristet. Fjern fra varmen, og sett til side.
- 2Smelt smør i en stor stekepanne over middels varme. Rør inn kyllingen, og kok i 5 til 10 minutter, til den ikke lenger er rosa og saften er klar.
- 3Rør inn løk og hvitløk i pannen, og kok til de er møre. Bland inn pinjekjernene, soyasaus og kokosmelk. Krydre med paprika, spisskummen og karri.
- 4I en liten bolle, bland maisstivelse og vann. Rør dette inn i pannen. Rør konstant til en tykk saus har dannet seg.




