Kylling Papadoris

Kylling Papadoris

Lær hvordan du lager chicken papadoris, en deilig og smakfull rett perfekt for enhver anledning. En enkel oppskrift med trinn for trinn instrukser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp pinjekjerner
  • 1/4 kopp smør
  • 900 gram skinn- og benfri kyllingbryst, skåret i bitestore biter
  • 1 løk, hakket
  • 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 spiseskjeer soyasaus
  • 1 boks (400 ml) usøtet kokosmelk
  • 1 ½ teskje paprika
  • ¼ teskje malt spisskummen
  • 1 teskje karri pulver
  • 2 teskjeer maisstivelse
  • ¼ kopp kaldt vann

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp en stekepanne over middels høy varme. Tilsett pinjekjerner, og kok under omrøring ofte, til de er jevnt ristet. Fjern fra varmen, og sett til side.
  2. 2Smelt smør i en stor stekepanne over middels varme. Rør inn kyllingen, og kok i 5 til 10 minutter, til den ikke lenger er rosa og saften er klar.
  3. 3Rør inn løk og hvitløk i pannen, og kok til de er møre. Bland inn pinjekjernene, soyasaus og kokosmelk. Krydre med paprika, spisskummen og karri.
  4. 4I en liten bolle, bland maisstivelse og vann. Rør dette inn i pannen. Rør konstant til en tykk saus har dannet seg.