Pappas røyke-asiatiske Texas BBQ-saus

Pappas røyke-asiatiske Texas BBQ-saus

Lær hvordan du lager dad's smokin' asian texas bbq sauce, en unik og smakfull saus perfekt for grillmesterskapet. En enkel oppskrift for alle grillentusiaster.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp mørkbrunt sukker
  • 2. 1/8 kopp balsamicoeddik
  • 3. 1/8 kopp risvinseddik
  • 4. 1/8 kopp svartstrap-melasse
  • 5. 1/8 kopp lønnesirup
  • 6. 1/8 kopp texas-honning
  • 7. 1/8 kopp mørk mais sirup
  • 8. 1/2 kopp mørk rom, helst Meyers
  • 9. 1/8 kopp asiatisk sennep
  • 10. 1/2 kopp asiatisk mørk soyasaus
  • 11. 1/2 spiseskje flytende røyk
  • 12. 1 hvitløkshode, ristet
  • 13. 1 texas-søt løk, hakket
  • 14. 1 spiseskje fersk ingefær, hakket
  • 15. 1 spiseskje sterk paprika
  • 16. 2 spiseskje søt paprika
  • 17. 2 spiseskje sylte-spice, pakket inn i osteklede
  • 18. 1 spiseskje chiliflak
  • 19. 1/2 teskje havsalt
  • 20. 1/2 teskje nykvernet hvit pepper
  • 21. 2 spiseskje ansjospasta
  • 22. 2 små bokser tomatpuré
  • 23. 1 (280 gram) krukke plommesyltetøy
  • 24. 1/2 kopp fersk koriander, finhakket
  • 25. 1/2 kopp gressløk, finhakket

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg alle ingrediensene, unntatt koriander og gressløk, i en kjele og kok opp på lav til middels varme i to timer, rør om hver tiende minutt. Tilsett koriander og gressløk når retten er klar til bruk.