Fantastisk Calavacita og svinekjøtt
oppskrift på en deilig og smakfull calavacita med svinekjøtt, perfekt for en smakfull middag. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 spiseskje olivenolje
- 900 gram uten ben, skåret i terninger av svinekjøtt
- 5 mellomstore zucchini, skåret i terninger
- 1 løk, hakket
- 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
- salt og pepper etter smak
- 2 kopper vann, eller etter behov
- 1 boks (ca. 310 gram) hel mais, drenert
- 8 store mel tortillas
Fremgangsmåte
- 1Varm opp oljen i en stor stekepanne, og rør inn svinekjøttet. Stek til det er jevnt brunt.
- 2Bland zucchini, løk og Worcestershire-saus i stekepannen med svinekjøttet. Krydre med salt og pepper. Hell i nok vann til å dekke ingrediensene, og la det småkoke i 15 minutter over middels høy varme. Bland inn mais 5 minutter før koketiden er ute. Server med tortillalefser.




