Hachiya-kesamoppuré
lær hvordan du lager hachiya persimmon puré med denne enkle oppskriften. perfekt som tilbehør eller ingrediens i desserter. oppskrift for alle nivåer!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1. 2 pund veldig modne Hachiya-persimoner
Fremgangsmåte
- 1Fjern den tørkede grønne eller brune kalysen fra persimonnene, og press deretter persimonnene én etter én gjennom en sil med middels finhet ned i en bolle ved hjelp av en slikkepott, og trykk hardt på fasthetene. (Kast fasthetene.)
- 2Fjern den tørkede grønne eller brune kalysen fra persimonnene, og press deretter persimonnene én etter én gjennom en sil med middels finhet ned i en bolle ved hjelp av en slikkepott, og trykk hardt på fasthetene. (Kast fasthetene.)


