Hachiya-kesamoppuré

Hachiya-kesamoppuré

lær hvordan du lager hachiya persimmon puré med denne enkle oppskriften. perfekt som tilbehør eller ingrediens i desserter. oppskrift for alle nivåer!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 2 pund veldig modne Hachiya-persimoner

Fremgangsmåte

  1. 1Fjern den tørkede grønne eller brune kalysen fra persimonnene, og press deretter persimonnene én etter én gjennom en sil med middels finhet ned i en bolle ved hjelp av en slikkepott, og trykk hardt på fasthetene. (Kast fasthetene.)
  2. 2Fjern den tørkede grønne eller brune kalysen fra persimonnene, og press deretter persimonnene én etter én gjennom en sil med middels finhet ned i en bolle ved hjelp av en slikkepott, og trykk hardt på fasthetene. (Kast fasthetene.)