Hello Fresh Mobile Banner
Kokosnøttgranola

Kokosnøttgranola

oppskrift på coconut granola som er perfekt for en sunn og smakfull frokost. enkel å lage hjemme med naturlige ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 10
frokost

Ingredienser

  • 8 kopper hurtigkokte havregryn
  • 1 kopp havreklid
  • 1 kopp usøtet kokosflak
  • 3/4 kopp hakkede mandler
  • 1/2 kopp kokosmelk
  • 1/4 kopp virgin kokosolje
  • 1/4 kopp vegetabilsk olje
  • 1/2 kopp byggmalt-sirup eller maltosesirup
  • 1/2 kopp honning
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1/2 kopp tørkede tranebær

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). I en stor bolle, rør sammen havregryn, havreklid, kokos og mandler. Fordel blandingen jevnt på to store bakeplater.
  2. 2Stek i 7 eller 8 minutter i den forvarmede ovnen, til det er lett ristet. La det avkjøle i noen minutter, før du heller det tilbake i den store bollen.
  3. 3Mens havregrynene ristes, bland kokosmelk, kokosolje, vegetabilsk olje, malt sirup og honning i en kjele. Kok opp på middels varme, mens du rører, til det koker. La det koke i 2 minutter. Ta kjelen av varmen, og rør inn vaniljen. Hell sirupen over granolaen i bollen, og rør godt slik at alle de tørre ingrediensene blir dekket. Fordel blandingen jevnt på de to bakeplatene.
  4. 4Stek i 8 minutter i den forvarmede ovnen, eller til det dufter godt og er lett ristet. La det avkjøle i formene, før du blander inn tørkede tranebær. Oppbevar i en lufttett beholder ved romtemperatur.