Quorn™ og kikertercurry
Lær hvordan du lager en velsmakende quorn™ og kikerter curry med vår enkle oppskrift. Perfekt for en rask og næringsrik hovedrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 2. 1 pakke (12 unser) Quorn™ Kylling-Style Recipe Tenders
- 3. 1 middels stor løk, hakket
- 4. 3 fedd hvitløk, knust
- 5. 1/2 teskje spisskummenfrø
- 6. 1/2 teskje svart sennepsfrø
- 7. 1 teskje malt gurkemeie
- 8. 1 teskje malt spisskummen
- 9. 1 teskje malt koriander
- 10. 1 teskje chilipulver
- 11. 1 teskje salt
- 12. 2 teskjeer tomatpuré
- 13. 1 boks (8 unser) kikerter (garbanzo-bønner), drenert
- 14. 1 boks (14 unser) hakkede tomater
- 15. 1 kopp grønnsaksbuljong
- 16. 1 teskje garam masala
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp 1 spiseskje olje i en stor stekepanne eller wok på middels høy varme. Kok Quorn i oljen til den er gyllenbrun. Sett til side.
- 22. Bruk samme panne, og varm opp den resterende spiseskjeen olje på middels varme. Kok løk, hvitløk, spisskummenfrø og sennepsfrø i oljen i 3 til 5 minutter, eller til løken er myk.
- 33. Krydre med gurkemeie, spisskummen, koriander, chilipulver og salt. Bland inn tomatpuré, og rør deretter inn Quorn, kikerter, hakkede tomater og grønnsaksbuljong. Kok opp, reduser varmen til middels-lav, og la det småkoke i 20 til 25 minutter. Ta av varmen, og bland inn garam masala.