Sjokoladesirupbrownies

Sjokoladesirupbrownies

oppskrift på deilige brownies med sjokoladesirup, perfekte for enhver anledning. enkel å lage og smakfull. prøv denne godsaken i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp smør
  • 2. 1 kopp hvitt sukker
  • 3. 4 egg
  • 4. 1 (16 unser) boks sjokoladesirup
  • 5. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 6. 1 1/8 kopper hvetemel
  • 7. 1/2 kopp hakkede valnøtter
  • 8. 1/3 kopp kondensert melk
  • 9. 1/4 kopp smør
  • 10. 1 1/2 kopper hvitt sukker
  • 11. 1/2 kopp semisøt sjokoladechips
  • 12. 1/2 kopp hakkede valnøtter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 22. Ha ½ kopp smør, 1 kopp sukker, egg, sjokoladesirup, vanilje, mel og ½ kopp nøtter i en bakebolle; pisk godt. Fordel røren i en 15 x 12 tommer stor form.
  3. 33. Stek ved 175 grader C (350 grader F) i 25 til 30 minutter.
  4. 44. Bland resten av smøret (¼ kopp) og 1½ kopper sukker i en tykk kjele. Tilsett melk, og kok opp i 30 sekunder. Ta kjelen av varmen. Rør inn sjokoladebiter, og pisk til det blir tykt. La browniesene avkjøles litt før du har på glasuren. Strø over resten av nøttene. Avkjøl.