Lette gresskar- og sjokoladeknappmuffins
oppskrift på myke og saftige gresskar sjokoladechipmuffins, perfekte til høstfesten eller som en søt frokost. enkel å lage og veldig smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. Koking spray
- 2. 1 (15 unse) boks med gresskarpuré
- 3. 1 egg
- 4. 2/3 kopp hvitt sukker
- 5. 1/4 kopp vegetabilsk olje
- 6. 1/2 kopp eplesaus
- 7. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
- 8. 2 kopper hvetemel
- 9. 1 (1 unse) pakke sukkerfri vaniljepuddingpulver
- 10. 2 teskjeer bakepulver
- 11. 2 teskjeer malt kanel
- 12. 1 teskje salt
- 13. 1 teskje natron
- 14. 1 (6 unse) pakke semisøte sjokoladeknapper, delt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Kled 16 muffinsformer med papirformer. Spray papirformene med matlagingsspray.
- 22. Bland gresskarpuré, egg, sukker, vegetabilsk olje, eplesaus og vaniljeekstrakt i en bolle.
- 33. Bland mel, puddingpulver, bakepulver, kanel, salt og natron i en stor bolle. Tilsett omtrent halvparten av sjokoladebitene; rør om. Hell gresskarblandingen i melblandingen; rør forsiktig sammen. Fordel røren i de forberedte muffinsformene; topp med resten av sjokoladebitene.
- 44. Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 20 minutter. La muffinsene avkjøle i formene i 10 minutter før de tas ut og avkjøles helt på en avkjølingsrist.