Lette gresskar- og sjokoladeknappmuffins

Lette gresskar- og sjokoladeknappmuffins

oppskrift på myke og saftige gresskar sjokoladechipmuffins, perfekte til høstfesten eller som en søt frokost. enkel å lage og veldig smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. Koking spray
  • 2. 1 (15 unse) boks med gresskarpuré
  • 3. 1 egg
  • 4. 2/3 kopp hvitt sukker
  • 5. 1/4 kopp vegetabilsk olje
  • 6. 1/2 kopp eplesaus
  • 7. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 8. 2 kopper hvetemel
  • 9. 1 (1 unse) pakke sukkerfri vaniljepuddingpulver
  • 10. 2 teskjeer bakepulver
  • 11. 2 teskjeer malt kanel
  • 12. 1 teskje salt
  • 13. 1 teskje natron
  • 14. 1 (6 unse) pakke semisøte sjokoladeknapper, delt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Kled 16 muffinsformer med papirformer. Spray papirformene med matlagingsspray.
  2. 22. Bland gresskarpuré, egg, sukker, vegetabilsk olje, eplesaus og vaniljeekstrakt i en bolle.
  3. 33. Bland mel, puddingpulver, bakepulver, kanel, salt og natron i en stor bolle. Tilsett omtrent halvparten av sjokoladebitene; rør om. Hell gresskarblandingen i melblandingen; rør forsiktig sammen. Fordel røren i de forberedte muffinsformene; topp med resten av sjokoladebitene.
  4. 44. Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 20 minutter. La muffinsene avkjøle i formene i 10 minutter før de tas ut og avkjøles helt på en avkjølingsrist.