Fargerik kyllingpesto med asparges, soltørkede tomater og paprika

Fargerik kyllingpesto med asparges, soltørkede tomater og paprika

oppskrift på en smakfull og fargerik kyllingrett med pesto, asparges, soltørkede tomater og peppers. perfekt for en sunn og fargerik middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 10 unser ukokt angel hair-pasta
  • 2. 2 teskjeer olivenolje
  • 3. 2 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvdelinger, kuttet i strimler
  • 4. 1 (6 unser) krukke soltørkede tomater på olje, drenert og hakket (reserver oljen)
  • 5. 1/2 pund fersk asparges, trimmet
  • 6. 1 gul paprika, kuttet i strimler
  • 7. 1 rød paprika, kuttet i strimler
  • 8. 1 kopp ferdiglaget pesto
  • 9. 1/2 kopp revet Parmesanost
  • 10. 1 klype knuste rød pepperflak, eller etter smak (valgfritt)
  • 11. 2 teskjeer revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 11. Fyll en stor kjele med lettsaltet vann og kok opp. Rør inn angel hair-pastaen og la det koke opp igjen. Kok pastaen, av og til omrørt, til den er mør, ca. 4–5 minutter. Sil av vannet godt.
  2. 22. Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels varme; kok og rør kyllingstrimlene til de er lett brune, ca. 5 minutter.
  3. 33. Hell det reserverte oljen fra soltørkede tomater i pannen; kok og rør aspargesen i oljen til den er litt myk, ca. 2 minutter. Tilsett strimler av gul og rød paprika; kok og rør i ytterligere 2 minutter.
  4. 44. Lett bland de hakkede soltørkede tomatene og den kokte pastaen i pannen med kylling og grønnsaker; rør inn pesto og 1/2 kopp Parmesanost. Strø over knuste rød pepperflak og 2 teskjeer Parmesanost før servering.