Brasede tomater

Brasede tomater

Lær hvordan du lager deilige braised tomatoes med denne enkle oppskriften. Perfekt som tilbehør eller i retter. En smakfull og enkel guide.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 12 store tomater, delt i to
  • 2. 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 3. 2 teskjeer fersk hakket persille
  • 4. 2 teskjeer fersk hakket timian
  • 5. 2 teskjeer fersk hakket estragon
  • 6. 1/2 kopp ferske brødsmuler
  • 7. 2 spiseskjeer olje
  • 8. Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Fahrenheit.
  2. 22. Legg tomatene med skjæreflaten opp på et bakepapir. Bland de resterende ingrediensene, unntatt oljen, i en liten bolle. Gni tomatene inn med litt olje og topp hver tomat med en raus mengde brødsmuler og urtekrydder. Krydre med salt og pepper, og stek i 10 minutter.