Fire oste-ravioli med aubergine og marjorempesto
oppskrift på deilige ravioli fylt med fire oster servert med aubergine og marjoram pesto, perfekt for en smakfull hovedrett
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 middels stor aubergine, grovhakket
- 6 spiseskjeer olivenolje
- 3 kvister fersk marjoraan, blader fjernet, stilker kastet
- 1 spiseskje hakket persille
- 1 hvitløksfedd, finhakket
- 1/2 jalapeño, finhakket
- Salt og nykvernet svart pepper
- 1 (250 g) pakke BUITONI® Kjøleskapsfrossen fire osteravioli
- 2 spiseskjeer revet pecorino- eller parmesanost, eller mer etter smak
Fremgangsmåte
- 1Varm opp en stor, non-stick stekepanne over middels høy varme. Tilsett aubergine; kok, rør jevnlig, i 6 til 8 minutter eller til den er mør. Ta auberginen ut av pannen.
- 2Hakk den kokte auberginen til den ligner grov krem. Overfør den tilbake til pannen. Rør inn olje, marjoramblader, persille, hvitløk og jalapeño; smak til med salt og pepper.
- 3Kok pastaen i henhold til pakkens anvisninger. Tilsett den i pannen sammen med osten og vend forsiktig for å dekke pastaen.