Fire oste-ravioli med aubergine og marjorempesto

Fire oste-ravioli med aubergine og marjorempesto

oppskrift på deilige ravioli fylt med fire oster servert med aubergine og marjoram pesto, perfekt for en smakfull hovedrett

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 middels stor aubergine, grovhakket
  • 6 spiseskjeer olivenolje
  • 3 kvister fersk marjoraan, blader fjernet, stilker kastet
  • 1 spiseskje hakket persille
  • 1 hvitløksfedd, finhakket
  • 1/2 jalapeño, finhakket
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 1 (250 g) pakke BUITONI® Kjøleskapsfrossen fire osteravioli
  • 2 spiseskjeer revet pecorino- eller parmesanost, eller mer etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp en stor, non-stick stekepanne over middels høy varme. Tilsett aubergine; kok, rør jevnlig, i 6 til 8 minutter eller til den er mør. Ta auberginen ut av pannen.
  2. 2Hakk den kokte auberginen til den ligner grov krem. Overfør den tilbake til pannen. Rør inn olje, marjoramblader, persille, hvitløk og jalapeño; smak til med salt og pepper.
  3. 3Kok pastaen i henhold til pakkens anvisninger. Tilsett den i pannen sammen med osten og vend forsiktig for å dekke pastaen.