
Kokosnøttkrempai VII
oppskriften på coconut cream pie vii er en deilig og enkel dessert med kokosnøttkrem, perfekt for enhver anledning. lær hvordan du lager den steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1 (9 tommers) paibunn, stekt
- 2. 2/3 kopp hvitt sukker
- 3. 1/2 teskje salt
- 4. 3 spiseskjeer maisstivelse
- 5. 4 teskjeer hvetemel
- 6. 2 1/4 kopper melk
- 7. 1 1/8 kopper kondensert melk
- 8. 1 1/3 kopper revet kokosnøtt
- 9. 3 eggeplommer, pisket
- 10. 4 teskjeer smør
- 11. 1 1/2 teskje vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 11. I en middels stor kjele, bland sukker, salt, maisstivelse og mel. Rør gradvis inn melk, kondensert melk og kokos. Kok opp over svak varme, under konstant omrøring, til blandingen koker. La det koke i ett minutt, fortsatt under omrøring. Ta av varmen.
- 22. Ha eggeplommene i en middels bolle. Hell sakte 1 kopp melkeblanding i eggeplommene, mens du visper konstant. Rør eggeplommeblandingen tilbake i resten av melkeblandingen i kjelen.
- 33. Sett blandingen tilbake på varmen. Kok opp, og la det koke i ett minutt under stadig omrøring. Ta av varmen. Rør inn smør eller margarin og vaniljeekstrakt.
- 44. Hell blandingen i en ferdigstekt paibunn. La den avkjøle i minst 3 timer før servering.