
Rask bakst av Chiles Rellenos
Lær hvordan du lager deilige chilies Rellenos i ovnen med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull forrett eller hovedrett. Enkel, rask og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 3 (113 gram) bokser med milde hele grønne chili, avrent (valgfritt)
- 2. 2 kopper revet Pepper Jack-ost
- 3. 9 (20 cm) mel tortillas
- 4. 1 (540 gram) boks med enchiladasaus
- 5. 1 kopp rømme
- 6. hakket frisk koriander
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 22. Del hver chili på langs i to deler og fjern frøene. Plasser to chili-halvdelene og omtrent 3 1/2 spiseskje ost nær den ytre kanten av hver tortilla. Rull tortillaen for å lukke fyllet. Gjenta prosessen med de resterende tortillaene, chilibitene og osten. Legg de fylte tortillaene med sømmen ned i en smurt ildfast form på 23 x 33 cm.
- 3I en liten bolle, visp sammen enchiladasausen og rømme. Fordel blandingen over de fylte tortillaene.
- 43. Stek i den forvarmede ovnen i 30 minutter, eller til det bobler og er gjennomvarmt. Pynt med koriander.


