Peppered Pecans

Peppered Pecans

oppskrift på sprø og smakfulle peppered pecans, perfekte som snacks eller tilbehør. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 teskje finmalt svart pepper
  • 2. 1 teskje finmalt hvit pepper
  • 3. 1 teskje finmalt cayennepepper
  • 4. 1/2 teskje malt paprika
  • 5. 1/2 teskje tørket timian
  • 6. 2 eggehviter
  • 7. 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 8. 1 teskje sterk peppersaus (for eksempel Tabasco®)
  • 9. 1/8 teskje flytende røksmak (valgfritt)
  • 10. 450 gram pekannøtter i halve

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Spray en stor, tykkbunnet stekeplate med matlagingsspray.
  2. 22. Bland svart pepper, hvit pepper, cayennepepper, paprika og tørket timian i en liten bolle. Sett til side.
  3. 33. Pisk eggehvitene i en stor bolle til det er skummende. Tilsett Worcestershire-saus, hot sauce og flytende røksmak, og pisk til det er godt blandet. Ha i pecannøttene og rør godt slik at de blir dekket av blandingen. Hell pecannøttene i en sil for å la overflødig eggehvite renne av, og ha dem tilbake i bollen. Tilsett krydderblandingen og rør godt slik at hver nøtt blir dekket av krydder.
  4. 44. Fordel pecannøttene jevnt i den forberedte stekeplaten. Stek i den forvarmede ovnen i 5 minutter, rør nøttene, og stek i ytterligere 5 minutter, rør igjen. Slå av ovnen og la pecannøttene steke i ytterligere 5 til 10 minutter, til de er lett brune og aromatiske. La dem avkjøle, og server ved romtemperatur.