
Peppered Pecans
oppskrift på sprø og smakfulle peppered pecans, perfekte som snacks eller tilbehør. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1. 1 teskje finmalt svart pepper
- 2. 1 teskje finmalt hvit pepper
- 3. 1 teskje finmalt cayennepepper
- 4. 1/2 teskje malt paprika
- 5. 1/2 teskje tørket timian
- 6. 2 eggehviter
- 7. 1 spiseskje Worcestershire-saus
- 8. 1 teskje sterk peppersaus (for eksempel Tabasco®)
- 9. 1/8 teskje flytende røksmak (valgfritt)
- 10. 450 gram pekannøtter i halve
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Spray en stor, tykkbunnet stekeplate med matlagingsspray.
- 22. Bland svart pepper, hvit pepper, cayennepepper, paprika og tørket timian i en liten bolle. Sett til side.
- 33. Pisk eggehvitene i en stor bolle til det er skummende. Tilsett Worcestershire-saus, hot sauce og flytende røksmak, og pisk til det er godt blandet. Ha i pecannøttene og rør godt slik at de blir dekket av blandingen. Hell pecannøttene i en sil for å la overflødig eggehvite renne av, og ha dem tilbake i bollen. Tilsett krydderblandingen og rør godt slik at hver nøtt blir dekket av krydder.
- 44. Fordel pecannøttene jevnt i den forberedte stekeplaten. Stek i den forvarmede ovnen i 5 minutter, rør nøttene, og stek i ytterligere 5 minutter, rør igjen. Slå av ovnen og la pecannøttene steke i ytterligere 5 til 10 minutter, til de er lett brune og aromatiske. La dem avkjøle, og server ved romtemperatur.




