
Havregrøtspai V
oppskrift på oatmeal pie v - en deilig og enkel dessert med havregryn, perfekt for en rask og smakfull avslutning på måltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1. 1 (9 tommer) paibunn
- 2. 1/4 kopp smør
- 3. 1/2 kopp hvitt sukker
- 4. 1/2 teskje malt kanel
- 5. 1/2 teskje malt nellik
- 6. 1/4 teskje salt
- 7. 1 kopp lys maisirup
- 8. 3 egg
- 9. 1 kopp hurtigkokte havregryn
Fremgangsmåte
- 11. Rør smør eller margarin og sukker sammen til en kremet konsistens. Bland inn kanel, nellik og salt. Rør inn sirup. Tilsett eggene ett om gangen, og rør godt etter hver gang til det er godt blandet. Rør inn havregryn. Hell fyllet i en paibunn.
- 22. Stek ved 175 grader Celsius i ca. 1 time, eller til en kniv stukket i midten kommer ut ren.





