
PHILADELPHIA® klassisk ostekake
Lær hvordan du lager en deilig philadelphia® classic cheesecake med denne enkle oppskriften. Perfekt som dessert til enhver anledning!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1 1/2 kopper HONEY MAID Graham Cracker-smuler
- 3 spiseskjeer sukker
- 1/3 kopp smør eller margarin, smeltet
- 4 (8 ounces) pakker PHILADELPHIA kremost, myknet
- 1 kopp sukker
- 1 teskje vanilje
- 4 egg
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 160 °C.
- 2Bland smuler, 3 spiseskjeer sukker og smør; trykk det godt ned i bunnen av formen.
- 3Pisk kremost, 1 kopp sukker og vanilje med en mikser til det er godt blandet. Tilsett egg, ett om gangen, og bland på lav hastighet etter hver, bare til det er blandet. Hell over bunnen.
- 4Stek i 55 minutter eller til midten nesten er stivnet. Løs opp kaken fra kanten av formen; avkjøl før du fjerner kanten. Sett i kjøleskapet i 4 timer.