Enkle og smakfulle skinkestek med lønnesirupglasur for 2

Enkle og smakfulle skinkestek med lønnesirupglasur for 2

oppskrift på en enkel og smakfull skinkestek med lønnesirup, perfekt for to personer. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 skiver skinke steak
  • 2. 1 kopp brunt sukker
  • 3. 1 kopp lønnesirup
  • 4. 2 spiseskjeer Dijon-sennep
  • 5. 1 ½ teskje hvit eddik
  • 6. 15 hele nellikspiker

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Legg skiver av skinke i en ildfast form.
  2. 22. Visp sammen brunt sukker, lønnesirup, Dijon-sennep og eddik i en bolle; hell over skinkeskivene. Strø nellik over skinkeskivene.
  3. 33. Stek i den forvarmede ovnen til de er gyldne på begge sider, ca. 45 minutter, og snu dem hver 15. minutt. Kast nellikene før servering.