
Enkle og smakfulle skinkestek med lønnesirupglasur for 2
oppskrift på en enkel og smakfull skinkestek med lønnesirup, perfekt for to personer. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 skiver skinke steak
- 2. 1 kopp brunt sukker
- 3. 1 kopp lønnesirup
- 4. 2 spiseskjeer Dijon-sennep
- 5. 1 ½ teskje hvit eddik
- 6. 15 hele nellikspiker
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Legg skiver av skinke i en ildfast form.
- 22. Visp sammen brunt sukker, lønnesirup, Dijon-sennep og eddik i en bolle; hell over skinkeskivene. Strø nellik over skinkeskivene.
- 33. Stek i den forvarmede ovnen til de er gyldne på begge sider, ca. 45 minutter, og snu dem hver 15. minutt. Kast nellikene før servering.