Cajun-svinekamper

Cajun-svinekamper

Lær hvordan du lager saftige cajun pork chops med krydret smak. En enkel oppskrift som passer perfekt til hverdags eller helg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp allsidig mel
  • 2. 1 spiseskje paprika
  • 3. 1 teskje tørket salvie
  • 4. 1 teskje kreolkrydder
  • 5. 1/2 teskje cayennepepper
  • 6. 1/2 teskje svart pepper
  • 7. 1/2 teskje hvitløkspulver
  • 8. 4 benfrie svinekoteletter (ca. 1/2 tomme tykke)
  • 9. 2 teskjeer olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg mel, paprika, salvie, Creole-krydder, cayennepepper, svart pepper og hvitløkspulver i en stor, forsegbar plastpose. Legg svinekotelettene i posen, lukk den igjen, og rist for å dekke kotelettene med krydderblandingen.
  2. 22. Varm opp olje i en stor stekepanne på høy varme i omtrent ett minutt. Legg kotelettene i pannen, og skru ned varmen til middels. Stek til svinekotelettene er mørkebrune, ca. 6 til 8 minutter på hver side.