Linsestuing

Linsestuing

oppskrift på en velsmakende og enkel linsegryte. perfekt som hovedrett for en mettende og sunn middag. prøv vår oppskrift i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 7 mellomstore poteter, hakket
  • 1 (28 unse) boks hakkede tomater
  • 1 stor løk, hakket
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 450 gram polsk pølse, skivet
  • 1 (16 unse) pakke linser
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Legg potetene, tomatene, løk, hvitløk og pølsen i en stor gryte med nok vann til å dekke. Kok opp, og la det koke i 15 minutter.
  2. 2Rør inn linser, og tilsett mer vann om nødvendig for å dekke alle ingrediensene. Krydre med salt og pepper. Kok opp igjen. Skru ned varmen til middels lav, og la det småkoke i 20 minutter, av og til omrøring, til linsene er møre.