
Linsestuing
oppskrift på en velsmakende og enkel linsegryte. perfekt som hovedrett for en mettende og sunn middag. prøv vår oppskrift i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 7 mellomstore poteter, hakket
- 1 (28 unse) boks hakkede tomater
- 1 stor løk, hakket
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 450 gram polsk pølse, skivet
- 1 (16 unse) pakke linser
- salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Legg potetene, tomatene, løk, hvitløk og pølsen i en stor gryte med nok vann til å dekke. Kok opp, og la det koke i 15 minutter.
- 2Rør inn linser, og tilsett mer vann om nødvendig for å dekke alle ingrediensene. Krydre med salt og pepper. Kok opp igjen. Skru ned varmen til middels lav, og la det småkoke i 20 minutter, av og til omrøring, til linsene er møre.