VELVEETA Brokkolidip

VELVEETA Brokkolidip

Lær hvordan du lager en kremet og smakfull velveeta brokkoli dip. Perfekt som forrett eller snacks til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pakke (10 oz.) frossen hakket brokkoli
  • 1 lb. (16 oz.) VELVEETA Pastaurisert ferdiglaget osteprodukt, oppkuttet
  • 1/8 ts. hvitløkskrydderpulver

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp brokkoli i en dekket, 2-liters mikrobølgeklar bolle på høy varme i 3 minutter eller til den er tint; sil av vannet.
  2. 2Tilsett ferdiglaget osteprodukt og hvitløkspulver. Varm i mikrobølgeovn i 2 til 3 minutter, eller til ostepulveret er smeltet, og rør om etter 2 minutter.
  3. 3Server varm med assorterte oppkuttede grønnsaker eller stekte tortillachips.
  4. 4Forbered som anvist, med bruk av VELVEETA Made With 2% Melk Redusert Fett Pasteurisert Ferdiglaget Osteprodukt.
  5. 5Dekk til og oppbevar eventuelt rester av dippen i kjøleskapet. For å varme opp igjen, plasser i en mikrobølgeklar bolle og varm på høy varme til den er gjennomvarm, og rør om hver 30. sekund.
  6. 6Hell dippen over en varm, stekt potet eller kokt pasta for en enkel, ostete ny saus.
  7. 7For å servere dippen i en brødskål, kutt en langsgående skive av toppen på en rund brødloff på 1 pund. Fjern midten av loffen, og la det være igjen en skall på 1 tomme tykkelse. Kutt det fjernede brødet i bitstørrelser for å bruke som dipp. Fyll brødskålen med varm dip rett før servering.
  8. 8Dekk til og oppbevar eventuelt rester av dippen i kjøleskapet. For å varme opp igjen, plasser i en mikrobølgeklar bolle og varm på HØY varme til den er gjennomvarm, og rør om hver 30. sekund. Hell dippen over en varm, stekt potet eller kokt pasta for en enkel, ostete ny saus.
  9. 9Næringsinformasjon per porsjon (2 ss): 70 kalorier, 5 g totalt fett, 3 g mettet fett, 0 g flerumettet fett, 1,5 g enumettet fett, 20 mg kolesterol, 330 mg natrium, 3 g karbohydrater, 0 g kostfiber, 2 g sukker, 4 g protein, 10 % av daglig verdi vitamin A, 15 % av daglig verdi vitamin C, 10 % av daglig verdi kalsium, 0 % av daglig verdi jern.
  10. 10Utveksling: 1 kjøtt (M)
  11. 11Kostholdsutvekslinger (eller utvekslingsberegninger) basert på Utvekslingslister for måltidsplanlegging 2003 utgitt av American Diabetes Association og American Dietetic Association.