
MOE's originale eggroll-oppskrift
Lær hvordan du lager moe'riginal eggrolls med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller snacks. Raskt, lett og smaksrikt.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 gallon peanøttolje til steking
- 8 unser grønnkål, revet
- Kosher-salt
- 1 spiseskje MOE's hemmelige krydderblanding
- 1/4 teskje svart pepper
- 8 unser malt kylling (mørkt kjøtt)
- 4 eggroll-omslag
Fremgangsmåte
- 1Over middels varme i en stor stekepanne, legg en liten mengde olje og stek kålen til den er gyllenbrun. Ta av varmen, krydre med litt salt og la avkjøle.
- 2Bland MOEs hemmelige krydder, 1 teskje salt og pepper inn i den malte kyllingen til det er godt blandet.
- 3Når det er avkjølt, bland kålen inn i den malte kyllingen.
- 4Kutt hver eggroll-omslag i to. Legg 2 unser fyll på den ene enden, fukt den andre enden med vann og rull til en sigarform, med åpningene ut.
- 5I en stor kjele eller frityrgryte, varm opp oljen til 175 grader Celsius. Stek eggrollene til de har en indre temperatur på 77 grader Celsius, ca. 7 minutter.