MOE's originale eggroll-oppskrift

MOE's originale eggroll-oppskrift

Lær hvordan du lager moe'riginal eggrolls med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller snacks. Raskt, lett og smaksrikt.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 gallon peanøttolje til steking
  • 8 unser grønnkål, revet
  • Kosher-salt
  • 1 spiseskje MOE's hemmelige krydderblanding
  • 1/4 teskje svart pepper
  • 8 unser malt kylling (mørkt kjøtt)
  • 4 eggroll-omslag

Fremgangsmåte

  1. 1Over middels varme i en stor stekepanne, legg en liten mengde olje og stek kålen til den er gyllenbrun. Ta av varmen, krydre med litt salt og la avkjøle.
  2. 2Bland MOEs hemmelige krydder, 1 teskje salt og pepper inn i den malte kyllingen til det er godt blandet.
  3. 3Når det er avkjølt, bland kålen inn i den malte kyllingen.
  4. 4Kutt hver eggroll-omslag i to. Legg 2 unser fyll på den ene enden, fukt den andre enden med vann og rull til en sigarform, med åpningene ut.
  5. 5I en stor kjele eller frityrgryte, varm opp oljen til 175 grader Celsius. Stek eggrollene til de har en indre temperatur på 77 grader Celsius, ca. 7 minutter.