
Pekan-karamellisert baconbiter
Lær hvordan du lager deilige pecan candied bacon bites. Perfekt som forrett eller snacks, med en fantastisk kombinasjon av søtt og salt. Enkelt og raskt å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. 1/2 pund tykkskåret bacon
- 2. 1/2 kopp hakkede pekannøtter
- 3. 1/2 kopp brunt sukker
- 4. Nykvernet svart pepper
- 5. 4 skiver rugbrød
- 6. 1/2 kopp kremost, myknet
- 7. 1 spiseskje Worcestershire-saus
- 8. 2 spiseskjeer hakket gressløk, til pynt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
- 22. Legg et bakepapir på et stekebrett og plasser et stekerist oppå. Legg baconet i ett lag på risten.
- 33. Bland sammen pecannøtter og brunt sukker med et godt dryss pepper i en liten bolle. Strø blandingen jevnt over baconet. Sett baconet i ovnen og stek til sukkeret er smeltet og baconet er sprøtt, ca. 20 til 25 minutter. Ta ut og la det avkjøle litt til det er sprøtt.
- 44. Mens baconet koker, rista rugbrødet og kutt hver skive i kvartaler. Bland sammen kremost og Worcestershire-saus i en liten bolle.
- 5For å servere, smør kremostblandingen på ristet brød og topp med 1 eller 2 biter bacon, kuttet til passelig størrelse. Pynt med hakket gressløk og server.