Pekan-karamellisert baconbiter

Pekan-karamellisert baconbiter

Lær hvordan du lager deilige pecan candied bacon bites. Perfekt som forrett eller snacks, med en fantastisk kombinasjon av søtt og salt. Enkelt og raskt å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 pund tykkskåret bacon
  • 2. 1/2 kopp hakkede pekannøtter
  • 3. 1/2 kopp brunt sukker
  • 4. Nykvernet svart pepper
  • 5. 4 skiver rugbrød
  • 6. 1/2 kopp kremost, myknet
  • 7. 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 8. 2 spiseskjeer hakket gressløk, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
  2. 22. Legg et bakepapir på et stekebrett og plasser et stekerist oppå. Legg baconet i ett lag på risten.
  3. 33. Bland sammen pecannøtter og brunt sukker med et godt dryss pepper i en liten bolle. Strø blandingen jevnt over baconet. Sett baconet i ovnen og stek til sukkeret er smeltet og baconet er sprøtt, ca. 20 til 25 minutter. Ta ut og la det avkjøle litt til det er sprøtt.
  4. 44. Mens baconet koker, rista rugbrødet og kutt hver skive i kvartaler. Bland sammen kremost og Worcestershire-saus i en liten bolle.
  5. 5For å servere, smør kremostblandingen på ristet brød og topp med 1 eller 2 biter bacon, kuttet til passelig størrelse. Pynt med hakket gressløk og server.