Avocado- og edamame-dip
Lett og smakfull oppskrift på avocado og edamame dip, perfekt som forrett eller dipp til sommerens måltider. Enkel å lage og sunn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 6 unser shelled edamame (grønne soyabønner)
- 1/2 løk, hakket
- 1/2 kopp tettpakket koriander
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 1 stor avokado, skrelt, kjernet og i terninger
- 1 sitron, presset
- 1 spiseskje chilihvitløkssaus (som Sriracha®)
- salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Plasser edamame, løk, koriander og olivenolje i en food processor. Puls til det er finhakket. Tilsett avocado, sitronsaft og chili-hvitløkssaus; smak til med salt og pepper. Kjør til det er glatt og jevnt. Sett i kjøleskapet i minst 30 minutter før servering.