Hello Fresh Mobile Banner
Avocado- og edamame-dip

Avocado- og edamame-dip

Lett og smakfull oppskrift på avocado og edamame dip, perfekt som forrett eller dipp til sommerens måltider. Enkel å lage og sunn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 6 unser shelled edamame (grønne soyabønner)
  • 1/2 løk, hakket
  • 1/2 kopp tettpakket koriander
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1 stor avokado, skrelt, kjernet og i terninger
  • 1 sitron, presset
  • 1 spiseskje chilihvitløkssaus (som Sriracha®)
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser edamame, løk, koriander og olivenolje i en food processor. Puls til det er finhakket. Tilsett avocado, sitronsaft og chili-hvitløkssaus; smak til med salt og pepper. Kjør til det er glatt og jevnt. Sett i kjøleskapet i minst 30 minutter før servering.