BBQ kylling innpakket i bacon

BBQ kylling innpakket i bacon

Lær hvordan du lager smakfull BBQ bacon-innpakket kylling. En enkel oppskrift som passer perfekt til sommergrilling og festlige anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 8 skiver bacon
  • 2. 4 benfrie kyllingbryst, med skinn
  • 3. 1/2 teskje salt
  • 4. 1/2 teskje pepper
  • 5. 3/4 kopp Heinz Tomatsaus
  • 6. 1/3 kopp lønnesirup
  • 7. 2 spiseskjeer grov Dijon-sennep
  • 8. 2 spiseskjeer sitronsaft
  • 9. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 10. Sitronbåter
  • 11. Hakket frisk gressløk

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok baconet til det er akkurat ugjennomsiktig. Tørk det av på papirhåndklær. Strø kyllingen jevnt med salt og pepper. Pakk hver kyllingbryst inn i bacon, og fest skivene med tannpirkere. Sett til side. Forvarm grillen til middels høy varme.
  2. 22. Bland ketchup med lønnesirup, sennep, sitronsaft og hvitløk. Pensle halvparten av sausen over kyllingen. Plasser kyllingen på grillen og skru ned varmen til middels. Grill, snu og pensle med resten av sausen to ganger, til baconet er nesten sprøtt, ca. 15 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt.
  3. 33. Press sitronbåter over kyllingen og strø med gressløk. Fjern tannpirkerne før servering.