Hello Fresh Mobile Banner
Iskremlasagne

Iskremlasagne

oppskrift på ice cream lasagna, en unik og smakfull dessert som kombinerer iskrem og lag på lag av herlige ingredienser. perfekt for sommeren!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 24 frosne iskrem-sandwicher, delt
  • 2. 1 (450 gram) krukke med crunchy peanøttsmør, delt
  • 3. 1 (110 gram) pakke med instant sjokoladepuddingblanding
  • 4. 1 (450 gram) beholder med tintet pisket krem, tintet
  • 5. 16 peanøttsmør-kopper, hakket, delt
  • 6. 1 (340 gram) krukke med varm fudge-is-saus, delt
  • 7. 1 (340 gram) krukke med karamell-is-saus, delt

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg bunnen av en 23 x 33 cm (9x13 tommer) form med 12 iskrem-sandwicher.
  2. 22. Åpne glasset med peanøttsmør, sett det i mikrobølgeovnen, og varm det opp på lav effekt i ca. 30 sekunder av gangen, til peanøttsmøret er varmt og lett å smøre. Smør halvparten av peanøttsmøret over lag av iskrem-sandwicherne.
  3. 33. Bland den instant sjokoladepuddingen inn i den piskede kremen; fordel halvparten av blandingen over peanøttsmør-laget.
  4. 44. Fordel halvparten av peanøttsmør-koppene over lag av den piskede kremen.
  5. 55. Fjern lokkene på glassene med varm fudge- og karamellsaus, og varm dem opp på lav effekt i ca. 10 sekunder av gangen, bare til sausene er varme og flytende. Drypp halvparten av fudge- og karamellsausene over peanøttsmør-koppene.
  6. 66. Gjenta lagene, start med de resterende iskrem-sandwicherne, etterfulgt av resten av peanøttsmøret, den piskede kremen med pudding, peanøttsmør-koppene, varm fudge-saus og karamellsaus.
  7. 77. Sett desserten i fryseren til den er helt frossen, ca. 1 til 2 timer.