Iskremlasagne
oppskrift på ice cream lasagna, en unik og smakfull dessert som kombinerer iskrem og lag på lag av herlige ingredienser. perfekt for sommeren!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 24 frosne iskrem-sandwicher, delt
- 2. 1 (450 gram) krukke med crunchy peanøttsmør, delt
- 3. 1 (110 gram) pakke med instant sjokoladepuddingblanding
- 4. 1 (450 gram) beholder med tintet pisket krem, tintet
- 5. 16 peanøttsmør-kopper, hakket, delt
- 6. 1 (340 gram) krukke med varm fudge-is-saus, delt
- 7. 1 (340 gram) krukke med karamell-is-saus, delt
Fremgangsmåte
- 11. Legg bunnen av en 23 x 33 cm (9x13 tommer) form med 12 iskrem-sandwicher.
- 22. Åpne glasset med peanøttsmør, sett det i mikrobølgeovnen, og varm det opp på lav effekt i ca. 30 sekunder av gangen, til peanøttsmøret er varmt og lett å smøre. Smør halvparten av peanøttsmøret over lag av iskrem-sandwicherne.
- 33. Bland den instant sjokoladepuddingen inn i den piskede kremen; fordel halvparten av blandingen over peanøttsmør-laget.
- 44. Fordel halvparten av peanøttsmør-koppene over lag av den piskede kremen.
- 55. Fjern lokkene på glassene med varm fudge- og karamellsaus, og varm dem opp på lav effekt i ca. 10 sekunder av gangen, bare til sausene er varme og flytende. Drypp halvparten av fudge- og karamellsausene over peanøttsmør-koppene.
- 66. Gjenta lagene, start med de resterende iskrem-sandwicherne, etterfulgt av resten av peanøttsmøret, den piskede kremen med pudding, peanøttsmør-koppene, varm fudge-saus og karamellsaus.
- 77. Sett desserten i fryseren til den er helt frossen, ca. 1 til 2 timer.