Saftige svinekoteletter
oppskrift på saftige og smakfulle svinekoteletter, perfekt for en enkel middag. lær hvordan du lager møre koteletter med deilige smaker.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/3 kopp hoisinsaus
- 2. 1/4 kopp hvit eddik
- 3. 2 kopper brunt sukker
- 4. 1 kopp lavsodium soyasaus
- 5. 4 (2,5 cm tykke) svinekoteletter
Fremgangsmåte
- 11. Bland hoisinsaus, eddik, brunt sukker og soyasaus i en middels stor bolle. Dypp hvert svinekotelett i blandingen, og legg dem i en liten ildfast form. Hell resten av sausen over. Dekk til, og la det marinere i kjøleskapet i 30 til 60 minutter.
- 22. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 33. Stek svinekotelettene uten å dekke dem til, til sausen har blitt til en glasur og kjøttet er gjennomstekt, ca. 30 til 40 minutter.