Hello Fresh Mobile Banner
Vegan djevelens kake med sjokoladekrem

Vegan djevelens kake med sjokoladekrem

oppskrift på vegansk devil's food cake, en mørk og rik sjokoladekake uten animalske produkter. perfekt for sjokoladeelskere og veganere.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 6 unser usøtet sjokolade, hakket
  • 2. 3 kopper kakehvetemel
  • 3. 2 teskjeer natron
  • 4. 1/2 teskje salt
  • 5. 2 kopper hvitt sukker
  • 6. 1 3/4 kopper vann
  • 7. 2/3 kopp vegetabilsk olje
  • 8. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 9. 1 teskje balsamicoeddik

Fremgangsmåte

  1. 11. Smelt usøtet sjokolade i toppen av et dobbelkoker over småkoke, rør hyppig og skrap ned langs sidene med en silikonspatel for å unngå at det brenner seg. Sett til side for å avkjøle litt, ca. 5 minutter.
  2. 22. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Kled to 23-centimeters kakeformer med bakepapir.
  3. 33. Sikt kakehvetemel, natron og salt sammen i en stor bolle.
  4. 44. Visp sukker, vann, vegetabilsk olje, vaniljeekstrakt og balsamicoeddik i en stor bolle til det er godt blandet. Rør inn halvparten av det siktede melet. Vend inn den smeltede sjokoladen. Rør inn resten av det siktede melet. Pisk med en elektrisk mikser på middels hastighet til røren er glatt, ca. 2 minutter. Fordel røren jevnt i kakeformene.
  5. 55. Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 45 minutter. Avkjøl i formene i 5 minutter. Vend kakene ut av formene og la dem avkjøle helt på en avkjølingsrist før de skal pyntes, ca. 1 time.