
Dypstekt kål
oppskriften på dypstektkål er perfekt for de som vil ha en sprø og velsmakende forrett. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 4 egg
- 2. 2 kopper hvetemel
- 3. 2 kopper brødsmuler
- 4. 6 kopper vegetabilsk olje
- 5. 1 hodekål, kjernet ut og delt i 8 båter
- 6. 1 kopp Parmesanost
Fremgangsmåte
- 11. Visp eggene i en liten bolle. Bland mel og brødsmuler i en separat bolle.
- 22. Varm opp olje i en dypfryer eller stor kjele til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 33. Dypp hver kålbåt i de vispede eggene; trykk kålbåten inn i mel- og brødsmuleblandingen til den er helt dekket. Rist av overflødig mel- og brødsmuleblanding.
- 44. Friter de dekkede kålbåtene i den varme oljen til de er gyldne, ca. 10 minutter. Ta dem opp med en hullsleiv og la dem renne av på et fat med kjøkkenpapir. Strø revet parmesanost over hver av de friterte kålbåtene.