
Ristede gresskarkjerner
oppskrift på sprøstekte hvite gresskarfrø, perfekt som snacks eller topping. enkelt å lage og sunt alternativ for høstsesongen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 2 kopper rå gresskarkjerner
- 1 1/2 teskje Worcestershire-saus
- 1 1/2 spiseskje smør, smeltet
- 1 1/4 teskje krydret salt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 120 grader C (250 grader F).
- 2Skyll gresskarkjernene og tørk dem forsiktig. Legg dem i en bolle. Tilsett Worcestershire-saus, smeltet smør og krydret salt; rør godt slik at de blir jevnt dekket. Fordel dem i ett lag på et bakepapirkledd stekebrett.
- 3Stek i ca. 1 time i den forvarmede ovnen, rør om av og til, til de er sprø, tørre og gyldne.