Ristede gresskarkjerner

Ristede gresskarkjerner

oppskrift på sprøstekte hvite gresskarfrø, perfekt som snacks eller topping. enkelt å lage og sunt alternativ for høstsesongen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 2 kopper rå gresskarkjerner
  • 1 1/2 teskje Worcestershire-saus
  • 1 1/2 spiseskje smør, smeltet
  • 1 1/4 teskje krydret salt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 120 grader C (250 grader F).
  2. 2Skyll gresskarkjernene og tørk dem forsiktig. Legg dem i en bolle. Tilsett Worcestershire-saus, smeltet smør og krydret salt; rør godt slik at de blir jevnt dekket. Fordel dem i ett lag på et bakepapirkledd stekebrett.
  3. 3Stek i ca. 1 time i den forvarmede ovnen, rør om av og til, til de er sprø, tørre og gyldne.