
Sadies smørmelksboller
Lær hvordan du lager deilige buttermilk biscuits med denne enkle oppskriften. Perfekt til frokost, brunch eller som tilbehør. Enkel å følge steg-for-steg guide.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
frokost
Ingredienser
- 4 kopper hvetemel
- 1 teskje salt
- 1 teskje natron
- 1 teskje kremost
- 4 teskjeer bakepulver
- 1 kopp talg
- 2 kopper kulturmelk
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit).
- 2Visp sammen mel, salt, natron, krem av tartar og bakepulver. Skjær inn fett i melet med en kakespade til det blir smuldrete; rør inn kulturmelk. Vend deigen ut på en melet overflate og kna den forsiktig et par ganger for å danne en fuktig deig.
- 3Rull ut deigen til ca. 2,5 cm tykkelse; stikk ut kjeks med en rund utstikker eller et glass. Legg kjeksene på et ugreiet stekebrett.
- 4Stek i den forvarmede ovnen til toppene er gylne, ca. 12 minutter.


