Sadies smørmelksboller

Sadies smørmelksboller

Lær hvordan du lager deilige buttermilk biscuits med denne enkle oppskriften. Perfekt til frokost, brunch eller som tilbehør. Enkel å følge steg-for-steg guide.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
frokost

Ingredienser

  • 4 kopper hvetemel
  • 1 teskje salt
  • 1 teskje natron
  • 1 teskje kremost
  • 4 teskjeer bakepulver
  • 1 kopp talg
  • 2 kopper kulturmelk

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit).
  2. 2Visp sammen mel, salt, natron, krem av tartar og bakepulver. Skjær inn fett i melet med en kakespade til det blir smuldrete; rør inn kulturmelk. Vend deigen ut på en melet overflate og kna den forsiktig et par ganger for å danne en fuktig deig.
  3. 3Rull ut deigen til ca. 2,5 cm tykkelse; stikk ut kjeks med en rund utstikker eller et glass. Legg kjeksene på et ugreiet stekebrett.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen til toppene er gylne, ca. 12 minutter.