Hello Fresh Mobile Banner
Maple Walnut Crumb Cake

Maple Walnut Crumb Cake

oppskrift på maple walnut crumb cake med sprø topping og saftig kakebunn. perfekt til kaffen eller som dessert. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 5 kopper hvetemel
  • 3 kopper hvitt sukker
  • 1/2 teskje salt
  • 3 1/2 teskjeer bakepulver
  • 3 egg
  • 1 1/4 kopper vegetabilsk olje
  • 1 1/8 kopper melk
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 teskje lønnesmakstilsetning
  • 1/2 kopp smør, myknet
  • 1 spiseskje malt kanel
  • 1/4 kopp malt valnøtt
  • 1 kopp hakkede valnøtter
  • melis til å drysse over

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F). Smør en 23x33 cm bakeform.
  2. 2I en middels stor bolle, rør sammen mel, sukker, salt og bakepulver. Skill blandingen i to boller – én med omtrent 5 kopper, og den andre med omtrent 3 kopper. I den bollen med den mindre mengden, rør inn egg, olje, melk, vaniljeekstrakt og lønnesirup. Hell denne blandingen i den forberedte bakeformen.
  3. 3Til den resterende bollen, rør inn smør, kanel og valnøtter til det blir smuldrete og godt blandet. Strø dette over toppen av røren i formen.
  4. 4Stek i 35 til 40 minutter i den forvarmede ovnen, eller til en kniv satt inn i midten av kaken kommer ut ren. Dryss over melis før servering.