
Minestronesuppe fra Libby's
oppskrift på minestronesuppe fra libby's, perfekt for en varmende forrett eller lunsj. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 løk, hakket
- 1/2 sjalottløk, hakket
- 2 stilker selleri, hakket
- 1 fedd hvitløk, skivet
- 1/4 kopp olivenolje
- 2 1/2 bokser (14,5 unser) kyllingbuljong
- 1 boks (14 unser) plommetomater, knust
- 2 bokser (15 unser) cannellini-bønner, drenert
- 4 Libby's® grønnsakskopper med skivede gulrøtter (4 unser)
- 2 Libby's® grønnsakskopper med søte erter (4 unser)
- 2 Libby's® grønnsakskopper med hele grønne bønner (4 unser)
- 2 Libby's® grønnsakskopper med søt mais, hele korn (4 unser)
- 3 ss hakkede friske timianblader
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenolje i en stor suppegryte over middels varme. Tilsett løk, sjalottløk og selleri, og la det koke i 3 minutter.
- 2Tilsett bønner og la det koke i ytterligere 2 minutter. Deretter tilsetter du plommetomater med juice og lar det koke i 1 minutt. Deretter heller du i kyllingkraft.
- 3Sil gulrøtter, erter, grønne bønner og mais, og tilsett i kraften.
- 4Krydre suppen med timian, salt og pepper, og la den koke opp. Skru ned varmen og la den småkoke i 30 minutter. Server med revet parmesan, hvis ønskelig.