Mason Jar Egg- og tunfiskesalat

Mason Jar Egg- og tunfiskesalat

oppskrift på frisk og enkel mason jar egg og tunfisk salat, perfekt for sunn lunsj eller lett middag. lett å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 6 hardkokte egg, hakket
  • 2/3 kopp majones
  • 1/2 teskje krydret salt
  • 1/2 kopp hakkede sylteagurker
  • 1 (5 unser) boks tunfisk på vann, drenert
  • 2 kopper ruccula
  • 4 stk. 1-pint hermetikkglass med lokk og skruer

Fremgangsmåte

  1. 1Bland egg, majones og krydret salt sammen i en bolle; fordel jevnt i fire pintglass. Legg lagvis sylteagurk, tunfisk og ruccola oppå majonesblandingen. Dekk til med lokk og oppbevar i kjøleskapet.