Mason Jar Egg- og tunfiskesalat
oppskrift på frisk og enkel mason jar egg og tunfisk salat, perfekt for sunn lunsj eller lett middag. lett å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 6 hardkokte egg, hakket
- 2/3 kopp majones
- 1/2 teskje krydret salt
- 1/2 kopp hakkede sylteagurker
- 1 (5 unser) boks tunfisk på vann, drenert
- 2 kopper ruccula
- 4 stk. 1-pint hermetikkglass med lokk og skruer
Fremgangsmåte
- 1Bland egg, majones og krydret salt sammen i en bolle; fordel jevnt i fire pintglass. Legg lagvis sylteagurk, tunfisk og ruccola oppå majonesblandingen. Dekk til med lokk og oppbevar i kjøleskapet.