Chef Johns "Sunset" Michelada

Chef Johns "Sunset" Michelada

Lær hvordan du lager chef john's sunset michelada, en smakfull og forfriskende sommerdrink. Enkel å lage og perfekt for varme dager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 1
drikke

Ingredienser

  • Grønnsaksjuice:
  • 2 pint søte cherrytomater
  • 1/4 kopp hakket selleri
  • 1/4 kopp hakket rød paprika
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • Michelada:
  • 1/2 teskje flaksea salt (som Maldon®)
  • 1 klype nykvernet svart pepper
  • 1 klype tørket rød chili
  • 1 lime, delt i to
  • isbiter
  • 1/2 teskje Worcestershire-saus
  • 1/2 teskje sterk chilisaus
  • 1/8 teskje soyasaus
  • 1/4 kopp hjemmelaget grønnsaksjuice
  • 1/2 (12 flytende unser) flaske iskald meksikansk øl

Fremgangsmåte

  1. 1Legg cherrytomater, selleri og rød paprika i en blender. Kjør et par ganger for å få blandingen i bevegelse. Kjør på høy hastighet til blandingen har blitt flytende, noen sekunder til. Sett en sil over en bolle og sil blandingen for å fjerne frø og skinn. Press blandingen gjennom silen med en slikkepott for å få ut væsken. Krydre med salt og pepper.
  2. 2Strø flaksalt, svart pepper og chilipepper på en liten tallerken. Gni kanten av et glass med den skårne limebiten. Vend glasset opp ned og dypp kanten i saltblandingen.
  3. 3Fyll glasset med is og tilsett Worcestershire-saus, hot sauce og soyasaus. Hell i grønnsaksjuicen og saften av 1/2 lime. Fyll opp med iskald øl til ca. tre fjerdedeler av glasset. Rør om. Topp opp med mer øl. Pynt med en limebåt.