Chef Johns "Sunset" Michelada
Lær hvordan du lager chef john's sunset michelada, en smakfull og forfriskende sommerdrink. Enkel å lage og perfekt for varme dager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 1
drikke
Ingredienser
- Grønnsaksjuice:
- 2 pint søte cherrytomater
- 1/4 kopp hakket selleri
- 1/4 kopp hakket rød paprika
- salt og nykvernet svart pepper etter smak
- Michelada:
- 1/2 teskje flaksea salt (som Maldon®)
- 1 klype nykvernet svart pepper
- 1 klype tørket rød chili
- 1 lime, delt i to
- isbiter
- 1/2 teskje Worcestershire-saus
- 1/2 teskje sterk chilisaus
- 1/8 teskje soyasaus
- 1/4 kopp hjemmelaget grønnsaksjuice
- 1/2 (12 flytende unser) flaske iskald meksikansk øl
Fremgangsmåte
- 1Legg cherrytomater, selleri og rød paprika i en blender. Kjør et par ganger for å få blandingen i bevegelse. Kjør på høy hastighet til blandingen har blitt flytende, noen sekunder til. Sett en sil over en bolle og sil blandingen for å fjerne frø og skinn. Press blandingen gjennom silen med en slikkepott for å få ut væsken. Krydre med salt og pepper.
- 2Strø flaksalt, svart pepper og chilipepper på en liten tallerken. Gni kanten av et glass med den skårne limebiten. Vend glasset opp ned og dypp kanten i saltblandingen.
- 3Fyll glasset med is og tilsett Worcestershire-saus, hot sauce og soyasaus. Hell i grønnsaksjuicen og saften av 1/2 lime. Fyll opp med iskald øl til ca. tre fjerdedeler av glasset. Rør om. Topp opp med mer øl. Pynt med en limebåt.



