Raspberry Swirl-kaker
oppskrift på raspberry swirl cookies med myk kjeksdeig og frisk bringebærfyll. enkel å lage og perfekt for kakerier og helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp kokosflak
- 2. 1/4 kopp valnøtter
- 3. 1/2 kopp bringebærsyltetøy
- 4. 1 (18 ounces) pakke kjøleskapskald sukkerkake-deig
- 5. 3/4 kopp melis
- 6. 1 3/4 spiseskjeer vann
- 7. 1/2 teskje mandelessens
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Fordel kokos og valnøtter på et bakepapirkledd stekebrett.
- 22. Stek i den forvarmede ovnen til kokos og valnøtter er lett ristet, ca. 5 til 7 minutter. Ta ut av ovnen og finhakk valnøttene.
- 33. Bland bringebærsyltetøy, kokos og valnøtter i en bolle.
- 44. Del deigen i to. Kjevle ut halvparten av deigen til en 30 x 18 cm stor rektangel på en lett melet overflate. Smør halvparten av syltetøyblandingen over deigen, og la det være igjen ca. 1,5 cm til kanten. Rull forsiktig deigen, som en rullekake, rundt fyllet; klem sammen sidekantene for å forsegle rullen, og la endene være åpne. Gjenta med resten av deigen og syltetøyet. Pakk hver deigrull inn i plastfolie og la den stå i kjøleskapet til den er fast, ca. 1 time.
- 55. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Fjern plastfolien fra rullene.
- 66. Skjær deigen i skiver på ca. 0,6 cm tykkelse og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett.
- 77. Stek i den forvarmede ovnen til kantene akkurat begynner å bli brune, ca. 7 til 9 minutter. La kokkiene avkjøle på stekebrettet i 1 minutt, og overfør dem deretter til avkjølingsrist.
- 88. Visp melis, vann og mandelessens i en bolle til en glatt glasur; drypp den over de varme kokkiene.




