
Pesach-kake
Lær å lage en deilig passover cobbler med denne enkle oppskriften. Perfekt for høytiden, med smak av frukt og sprø topping. Enkel å lage og perfekt for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 3 store egg
- 3/4 kopp sukker
- 1/4 kopp kosher-vegetabilsk olje for pesach
- 3/4 kopp matzamelet
- 2 spiseskjeer potetstivelse
- 6 til 8 kopper skrelt og skivet frukt, som epler, pærer og jordbær
- 1/8 kopp kanel-sukker
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Smør en 23 x 23 cm (9 x 9 tommer) kvadratform lett. Pisk egg og sukker til det er godt blandet. Tilsett olje, matzameal, potetstivelse, salt og bland godt.
- 2Legg all frukten i formen og strø over mesteparten av kanel- og sukkerblandingen, og spar litt til toppen. Skje røren over frukten, og dekk så mye av frukten som mulig. Strø over resten av sukker- og kanelblandingen.
- 3Stek til toppen er stivnet og akkurat begynner å bli lysbrun, ca. 45 minutter. Server varm, lun eller romtemperert.



