Cape Cod-krabbekraftig hummerrolle
Lær hvordan du lager en autentisk cape cod lobster roll med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommerens måltider eller når du vil unne deg noe spesielt.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pund kokt og avkjølt Maine-hummerkjøtt, skåret i store terninger
- 1 mango, kjernet og i terninger
- 1 liten thai-chili, hakket
- 1/4 kopp fersk hakket flatbladpersille
- 1 teskje finhakket estragon
- 1/4 kopp majones
- 2 sitroner, presset
- 1 sjalottløk, hakket
- 1 stilk selleri, hakket
- Salt og nykvernet svart pepper
- 4 pølsebrød
- 4 blader flat grønn salat
Fremgangsmåte
- 1I en stor, avkjølt rustfritt stålkål, bland alle ingrediensene godt, og pass på å ikke mose hummeren. Krydre godt med salt og pepper. Legg en skive salat i hver pølsebrød, og fyll jevnt med hummer- og rekesalaten.
