Christinas favoritt-buffalo wings

Christinas favoritt-buffalo wings

oppskriften på christina's favoritt buffalo wings gir deg sprøe og krydrede kyllingvinger som er perfekte som forrett eller snacks. lett å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 boks (12 unser) øl
  • 3 spiseskjeer hot sauce
  • 900 gram kyllingvinger
  • Vegetabilsk olje eller kortning til steking
  • 1 kopp hvetemel
  • 1 ½ teskjeer salt
  • 1 teskje nykvernet svart pepper
  • 1 teskje malt kanel
  • 1 teskje cayennepepper
  • ½ kopp usaltet smør, smeltet
  • 5 spiseskjeer hot sauce
  • 1 teskje mørkbrunt sukker
  • 1 kopp blåmuggost, smuldret
  • ¾ kopp majones
  • ½ kopp rømme
  • 2 spiseskjeer finhakket løk
  • 1 spiseskje hvitvinseddik
  • Salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • Serveringsforslag: gulrot- og selleristenger

Fremgangsmåte

  1. 1For å lage vingene: I en stor bolle, visp sammen øl og hot sauce. Tilsett kylling og vend godt slik at det dekker. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 1 time og opptil 3 timer.
  2. 2For å lage sausen: Bland alle ingrediensene og sett til side.
  3. 3For å lage dipp: Bland alle ingrediensene, hell i en serveringsskål og sett i kjøleskapet til det skal brukes.
  4. 4Tilsett olje eller kortning i en stor gryte eller frityrgryte slik at det er ca. 2,5 cm dypt. Varm opp til 190 grader Celsius.
  5. 5I mellomtiden, i en middels stor bolle, bland mel, salt, pepper, kanel og cayennepepper. Sil av kyllingvingene og tørk dem godt. Lett melet dem i melblandingen. Stek vingene, i porsjoner om nødvendig, og vend dem hver tredje minutt til de er sprø og gylne, ca. 12 minutter (juster varmen etter behov for å opprettholde riktig temperatur). La vingene renne av på kjøkkenpapir og vend dem i smørsaus.
  6. 6Server umiddelbart med blåmuggostdipp og gulrot- og selleristenger.