
Christinas favoritt-buffalo wings
oppskriften på christina's favoritt buffalo wings gir deg sprøe og krydrede kyllingvinger som er perfekte som forrett eller snacks. lett å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 boks (12 unser) øl
- 3 spiseskjeer hot sauce
- 900 gram kyllingvinger
- Vegetabilsk olje eller kortning til steking
- 1 kopp hvetemel
- 1 ½ teskjeer salt
- 1 teskje nykvernet svart pepper
- 1 teskje malt kanel
- 1 teskje cayennepepper
- ½ kopp usaltet smør, smeltet
- 5 spiseskjeer hot sauce
- 1 teskje mørkbrunt sukker
- 1 kopp blåmuggost, smuldret
- ¾ kopp majones
- ½ kopp rømme
- 2 spiseskjeer finhakket løk
- 1 spiseskje hvitvinseddik
- Salt og nykvernet svart pepper etter smak
- Serveringsforslag: gulrot- og selleristenger
Fremgangsmåte
- 1For å lage vingene: I en stor bolle, visp sammen øl og hot sauce. Tilsett kylling og vend godt slik at det dekker. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 1 time og opptil 3 timer.
- 2For å lage sausen: Bland alle ingrediensene og sett til side.
- 3For å lage dipp: Bland alle ingrediensene, hell i en serveringsskål og sett i kjøleskapet til det skal brukes.
- 4Tilsett olje eller kortning i en stor gryte eller frityrgryte slik at det er ca. 2,5 cm dypt. Varm opp til 190 grader Celsius.
- 5I mellomtiden, i en middels stor bolle, bland mel, salt, pepper, kanel og cayennepepper. Sil av kyllingvingene og tørk dem godt. Lett melet dem i melblandingen. Stek vingene, i porsjoner om nødvendig, og vend dem hver tredje minutt til de er sprø og gylne, ca. 12 minutter (juster varmen etter behov for å opprettholde riktig temperatur). La vingene renne av på kjøkkenpapir og vend dem i smørsaus.
- 6Server umiddelbart med blåmuggostdipp og gulrot- og selleristenger.





