Sagepølsebiter med balsamico-aprikossaus

Sagepølsebiter med balsamico-aprikossaus

oppskrift på saftige sage sausage bites servert med en søt og syrlig balsamic apricot dip. perfekt som forrett eller snacks for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 ss ekstra jomfrolivolje — en runde i pannen
  • 1/2 løk, hakket
  • 570 gram italiensk søt pølsefarse i løs vekt
  • 3 ss hakket fersk salvie, 4 eller 5 kvister, skåret i tynne skiver
  • 1/4 kopp balsamicoeddik, vurder øyemål
  • 1 kopp aprikospuré eller aprikospreserves
  • 1/2 kopp sterk brunsennep
  • 1 kopp italienske brødsmuler, et par nevefulle
  • Italiensk øl (Moretti, Peroni)
  • viner (Chianti Classico, Primitivo, Nero d'Avola)
  • San Pellegrino-vann og skivet sitrusfrukt

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm en liten kjele over middels varme, og ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
  3. 3Til kjelen, tilsett olje og løk. Surr løken i 1 minutt.
  4. 4I en blandingsbolle, kombiner søt pølse og hakket salvie.
  5. 5Deretter, tilsett balsamicoeddik til løken og la det redusere til halvparten, i 1 minutt. Ta vekk fra varmen og bland inn aprikos- eller fruktspredning eller syltetøy og krydret sennep. Rør til sennepen er helt innarbeidet. Dippen vil være blank og brun i fargen.
  6. 6Tilsett 2 spiseskjeer aprikosdipp i den store pølsen og bland godt. Form kjøttet til små nuggets, vend dem i brødsmuler, og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett med non-stick-belegg. Oppskriften gir ca. 20 til 24 biter. Stek i 15 til 17 minutter, til de er jevnt brune, og snu dem av og til. La renne av, og server med party-pinner for dipping, sammen med resten av balsamico- og aprikos-sennepsdippen.