
Sagepølsebiter med balsamico-aprikossaus
oppskrift på saftige sage sausage bites servert med en søt og syrlig balsamic apricot dip. perfekt som forrett eller snacks for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 ss ekstra jomfrolivolje — en runde i pannen
- 1/2 løk, hakket
- 570 gram italiensk søt pølsefarse i løs vekt
- 3 ss hakket fersk salvie, 4 eller 5 kvister, skåret i tynne skiver
- 1/4 kopp balsamicoeddik, vurder øyemål
- 1 kopp aprikospuré eller aprikospreserves
- 1/2 kopp sterk brunsennep
- 1 kopp italienske brødsmuler, et par nevefulle
- Italiensk øl (Moretti, Peroni)
- viner (Chianti Classico, Primitivo, Nero d'Avola)
- San Pellegrino-vann og skivet sitrusfrukt
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm en liten kjele over middels varme, og ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
- 3Til kjelen, tilsett olje og løk. Surr løken i 1 minutt.
- 4I en blandingsbolle, kombiner søt pølse og hakket salvie.
- 5Deretter, tilsett balsamicoeddik til løken og la det redusere til halvparten, i 1 minutt. Ta vekk fra varmen og bland inn aprikos- eller fruktspredning eller syltetøy og krydret sennep. Rør til sennepen er helt innarbeidet. Dippen vil være blank og brun i fargen.
- 6Tilsett 2 spiseskjeer aprikosdipp i den store pølsen og bland godt. Form kjøttet til små nuggets, vend dem i brødsmuler, og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett med non-stick-belegg. Oppskriften gir ca. 20 til 24 biter. Stek i 15 til 17 minutter, til de er jevnt brune, og snu dem av og til. La renne av, og server med party-pinner for dipping, sammen med resten av balsamico- og aprikos-sennepsdippen.



