
Ristede rosenkål med sprøtt pancetta
lær hvordan du lager deilige ovnsbakte rosenkål med sprø pancetta. enkel oppskrift for en smakfull forrett eller tilbehør.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 til 3 pund rosenkål, delt i to
- 2. 2 teskjeer olivenolje
- 3. En skvett balsamicoeddik
- 4. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 5. 225 gram tykkskåret pancetta, i terninger
- 6. 60 gram geitost, smuldret
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius.
- 33. Legg rosenkål på et stekebrett, drypp over olivenolje og balsamicoeddik, og krydre med salt og pepper. Stek til de er møre innvendig og gylne på utsiden, ca. 15 minutter.
- 44. Tilsett pancetta i en stekepanne over middels varme. Stek til den er sprø og gyllen, 6 til 7 minutter.
- 55. Overfør de stekte rosenkålene til et serveringsfat og pynt med stekt pancetta og smuldret geitost.




