
Varm feta-dip med artisjokker
prøv vår deilige oppskrift på varm feta dip med artisjokker. perfekt for forretter eller sosiale sammenkomster. enkel å lage og smakfull!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- Én 400 gram boks med artisjokkhjerter, avrent og finhakket
- 140 gram fetaost, smuldret
- 3/4 kopp majones
- 1/2 kopp revet Parmesan
- Én 60 grams glass med pimientos, avrent og terninger
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- Havsaltede pitachips, til dipp
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
- 2I en middels stor bolle, rør sammen artisjokkhjertene, fetaost, majones, Parmesan, pimientos og hvitløk til det er godt blandet. Overfør blandingen til en liten ildfast form eller en glasspaiform og stek, uten lokk, i 20 til 25 minutter, eller til den er lett gyllen.
- 3For å servere, plasser retten på et større fat og omgi den med pitachips.



