
Sunny sin katfisknuggets
oppskriften på sunny's catfish nuggets gir deg en enkel og smakfull rett som passer perfekt til både hverdagsmiddagen og helgekosen. lær hvordan du lager sprø og deilige katfisknuggets hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 kopper melk pluss 2 spiseskjeer melk
- Salt og nykvernet svart pepper
- 3 katfishfileter, skåret i 2,5 cm store biter
- 2 kopper mel, delt
- 3 egg
- 1 kopp maismel
- 2 spiseskjeer sukker
- Vegetabilsk olje til steking
- 1/2 kopp sterk saus
- 2 spiseskjeer melis
Fremgangsmåte
- 1I en bolle, tilsett 2 kopper melk og en kraftig klype salt. Visp for å løse opp saltet, og tilsett fiskebitene. La det trekke ved romtemperatur i 30 minutter.
- 2Sett opp paneringsstasjonen: I den første bollen, tilsett 1 kopp mel. I den andre bollen, visp eggene og tilsett de resterende 2 spiseskjeene melk. I den tredje bollen, tilsett resten av melken, maismelet, sukkeret og en klype salt, etterfulgt av noen kverner pepper.
- 3I en stekepanne med rette sider, tilsett nok olje til å fylle 1 tomme. Varm opp til oljen begynner å sirkle, og håndtaket på en tresleiv begynner å syde så snart det treffer oljen. Oljen vil ha omtrent 350 grader Fahrenheit.
- 4Ta fiskebitene ut av melken i porsjoner på 6 til 8 biter. Rist av overflødig melk. Dypp i melet, deretter i eggeblandingen, og til slutt i mel- og maismeletblandingen. Legg porsjonen i oljen, og pass på å ikke overfylle pannen, slik at temperaturen synker. Stek, og snu en gang om nødvendig, til de er lett gyldne og gjennomstekte, ca. 6 minutter. Ta opp og legg på et fat med tørkepapir, og krydre med en liten klype salt. Gjenta til alle fiskebitene er ferdige.
- 5I en liten bolle, tilsett hot sauce og sikt sukkeret over. Rør forsiktig sammen. Hell over nuggetsene eller dypp dem i sausen.




