Grillet og røkt tomatsalsa

Grillet og røkt tomatsalsa

oppskrift på deilig grillede og røkte tomat relish. perfekt som forrett eller tilbehør. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. Hickory-ristede chips, bløtlagt i vann
  • 2. 8 plommetomater, delt i to
  • 3. 1/3 kopp finhakkede sjalottløk
  • 4. 1/4 kopp kapers
  • 5. 3 spiseskjeer rødvinseddik
  • 6. 1/3 kopp hakket fersk basilikum
  • 7. 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • 8. Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser røykepinner i en komfyrrøker. Tilsett tomatene og kok i omtrent 7 minutter. Hakk dem i små terninger og bland dem i en bolle sammen med de resterende ingrediensene. Smak til med krydder.