Grillet og røkt tomatsalsa
oppskrift på deilig grillede og røkte tomat relish. perfekt som forrett eller tilbehør. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. Hickory-ristede chips, bløtlagt i vann
- 2. 8 plommetomater, delt i to
- 3. 1/3 kopp finhakkede sjalottløk
- 4. 1/4 kopp kapers
- 5. 3 spiseskjeer rødvinseddik
- 6. 1/3 kopp hakket fersk basilikum
- 7. 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje
- 8. Salt og pepper
Fremgangsmåte
- 1Plasser røykepinner i en komfyrrøker. Tilsett tomatene og kok i omtrent 7 minutter. Hakk dem i små terninger og bland dem i en bolle sammen med de resterende ingrediensene. Smak til med krydder.





