Kaki-grønn smoothie

Kaki-grønn smoothie

Lær hvordan du lager en deilig og sunn persimmon green smoothie. Perfekt for en energigivende frokost eller som et sunt mellommåltid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
drikke

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper mandelmelk
  • 1/3 kopp naturell kefir
  • 1 1/3 kopper hakket grønnkål, eller etter behov
  • 1 1/3 kopper hakket fersk spinat, eller etter behov
  • 1 1/3 kopper hakket sveitsisk kål, eller etter behov
  • 3 kaki, skrelt
  • 1 1/2 frosne bananer
  • 1/2 avokado, skrelt og uten stein
  • 1 spiseskje chiafrø
  • 1 teskje honning, eller mer etter smak (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Bland mandelmelk og kefir sammen i en blender; tilsett grønnkål, spinat og feldesparges. Kjør til det er jevnt og blandingen når 4 kopper. Tilsett persimmon, bananer, avokado, chiafrø og honning; kjør til det er glatt og jevnt.