Hello Fresh Mobile Banner
Prosciutto- og ruccolapizza

Prosciutto- og ruccolapizza

Lær hvordan du lager en deilig prosciutto og ruccola pizza hjemme. En enkel oppskrift perfekt for en lett middag eller helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp Pomì moste tomater
  • 2. 1/4 kopp revet fersk mozzarella
  • 3. 1/4 kopp revet cacio di Roma
  • 4. 1 spiseskje ekstra jomfrolivolje
  • 5. 4 tynne skiver prosciutto
  • 6. 12 små ruccolaleaf, hele, eller 4 til 6 større blader, grovhakket

Fremgangsmåte

  1. 11. Fordel tomatsausen jevnt over den forstekte pizzabunnen, og la det være en 1/2 tomme bred kant. Strø osten jevnt over sausen. Grill som anvist, og drypp deretter olivenolje over pizzaen. Legg skivene av prosciutto over den varme pizzaen, og strø ruccola over prosciuttoen. Skjær i 6 stykker og server.
  2. 22. Fordel tomatsausen jevnt over den forstekte pizzabunnen, og la det være en 1/2 tomme bred kant. Strø osten jevnt over sausen. Grill som anvist, og drypp deretter olivenolje over pizzaen. Legg skivene av prosciutto over den varme pizzaen, og strø ruccola over prosciuttoen. Skjær i 6 stykker og server.