Hello Fresh Mobile Banner
Varm kylling- og chorizosalat

Varm kylling- og chorizosalat

oppskrift på en deilig varm kylling og chorizo salat, perfekt for en smakfull hovedrett med enkel tilberedning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 3 milde eller krydrede chorizo-pølser, ca. 113 gram, skåret på tvers i skiver som ligner mynter, eller et stykke på 170 gram, skåret i biter
  • 2. 12-16 baby-squash, delt i to på langs, ca. 280 gram
  • 3. 450 gram benfri, skinnfri, kokt eller røkt kylling, skåret i lange strimler eller revet
  • 4. 4 kopper løst pakket blandet rødt og grønt salatblad
  • 5. 1/2 bunt ruccola eller vannkresse
  • 6. 16-20 svarte oliven, ca. 85 gram
  • 7. Kviste med koriander eller flatbladpersille
  • 8. 2 spiseskjeer balsamicoeddik
  • 9. 1/3 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • 10. 2 hvitløksfedd, knust
  • 11. Kosher- eller havsalt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp en non-stick stekepanne eller en grillpanne på komfyren, tilsett chorizoskivene eller -terningene, og stek forsiktig på alle sider til saften begynner å renne ut og kantene er lett sprø. Sett til side. Bland sammen ingrediensene til vinaigretten i en liten bolle eller kanne. Bruk noe av blandingen til å pensle de halve zucchiniene, og legg dem deretter i den fortsatt varme pannen. Kok dem i 5 minutter på hver side, eller til de er varme og gylne. Legg kyllingen i en stor salatbolle, og tilsett salatbladene og oliven. Hell over resten av vinaigretten, og tilsett deretter chorizoen med saften, samt koriander eller persille. Vend godt, og server umiddelbart med hvitløksbrød, ristet ciabatta eller varm focaccia.
  2. 22. Varm opp en non-stick stekepanne eller en grillpanne på komfyren, tilsett chorizoskivene eller -terningene, og stek forsiktig på alle sider til saften begynner å renne ut og kantene er lett sprø. Sett til side.
  3. 33. Bland sammen ingrediensene til vinaigretten i en liten bolle eller kanne. Bruk noe av blandingen til å pensle de halve zucchiniene, og legg dem deretter i den fortsatt varme pannen. Kok dem i 5 minutter på hver side, eller til de er varme og gylne.
  4. 44. Legg kyllingen i en stor salatbolle, og tilsett salatbladene og oliven. Hell over resten av vinaigretten, og tilsett deretter chorizoen med saften, samt koriander eller persille. Vend godt, og server umiddelbart med hvitløksbrød, ristet ciabatta eller varm focaccia.